Valikko

Tiedote(PÄIVITETTY Avin ohjeistus 14.1.22)

15.10.2020 17:57

Kuntosali ja toiminnallinen sali avoinna normaalisti trveysturvallisuus huomioiden. 
Ryhmäliikunta tauolla 28.1.2022 asti.
20.12.2021
Aluehallintoviraston on eilen illalla 9.12. julkaissut tiedotteen, jossa kokoontumisia ja tilojen käyttöä koskevat rajoitukset kiristyvät tästä päivästä 10.12. alkaen Varsinais-Suomessa. Samat suositukset 20.12.2021
Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskeva 20 henkilön raja ei koske liikuntakeskusten toimintaa. Liikuntakeskusten osalta ei siis ole kyse rajaamisesta 20 henkilöön, kuten yleisötilaisuuksissa ja kokoontumisissa on tehty, vaan velvoitteesta toteuttaa tiloissa sellaisia toimia, joilla lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä.
Aluehallintoviraston sivuilla asiasta kerrotaan seuraavasti:
”Koskevatko kokoontumisrajoitukset uimahallien, kuntosalien ja muiden liikuntatilojen toimintaa?
Aluehallintoviraston määräykset yleisötilaisuuksien rajoituksista eivät koske uimahallien ja muiden liikuntatilojen tavanomaista toimintaa. Rajoitukset kuitenkin koskevat liikuntatiloissa mahdollisesti järjestettäviä tilaisuuksia ja tapahtumia. Esimerkiksi säännöllisesti järjestettävät, ohjatut vesijumppa- ja muut ryhmäliikuntatunnit katsotaan liikuntatilan tavanomaiseksi toiminnaksi, jolloin niitä ei koske aluehallintoviraston määräys yleisötilaisuuksien rajoituksista.” https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta
”Asiakas- ja yleisötilojen käyttö on järjestettävä siten, että tiloissa voidaan ehkäistä asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien lähikontaktit ja niistä johtuvat koronatartunnan riskit. - - Toiminta on järjestettävä niin, että osallistujien ja seurueiden välillä voidaan ehkäistä lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä. Riskiä voi alentaa esimerkiksi edellyttämällä kasvomaskin käyttöä, tehostamalla ilmanvaihtoa, rajoittamalla asiakasmäärää, porrastamalla kävijöiden osallistumista tai sijoittelemalla asiakaspaikat aiempaa väljemmin.” avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta
Varmistuksen vuoksi ja asiakkaidemme turvallisen harjoittelun takaamiseksi ryhmäliikuntatuntien maksimiosallistujamääriä on ollut rajoitetumpaa jo lähes 2v ja jatkamme pienemmällä osallistujamäärällä, jotta etäisyyttä on tuntien aikana mahdollisuus pitää.
Tässä kohtaa emme ota koronapassia käyttöön, sillä keskuksemme on auki joka päivä klo 05 - 23:30, joten koronapassia ei olisi mahdollista tarkastaa joka kerta henkilökohtaisesti jokaiselta treenaajalta. Muutoin ainoa mahdollisuus olisi rajoittaa treenimahdollisuuksia vain asiakaspalvelun aukioloaikoihin. Tällöin tila mahdollisesti ruuhkautuisi, joten laajat aukiolot tullaan säilyttämään. 
Meidän tahtotila on varmistaa asiakkaillemme mahdollisuus liikkua turvallisesti, niiden määräysten mukaan jotka kulloinkin on voimassa.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit pidetään isossa salissa ja toiminnallisessa salissa(max.12-20hlöä), 

Tule tunneille mahdollisuuksien mukaan suoraan treenivaatteet allasi ja siirry heti saliin, sekä lähde tunnilta suoraan kotiin. Käytä pukuhuoneita vain välttämättömään tarpeeseesi. 

Kuntosali

Pidetään etäisyyttä(2m) treenissä toisiin ihmisiin ja huolehditaan hyvästä käsihygienista.

Pidä etäisyyttä muihin kuntoilijoihin siten, että ette tee harjoituksia kasvotusten, olette alle 15min lähietäisyydellä, 2m turvaväli. 

Kuntosalilla halutessasi voit käyttää maskia, mikäli kuntoilusi sen mahdollistaa.

Kuntosalille rakennettu lisätilaa, joka mahdollistaa väljemmän treenaamisen keskuksessamme

Keskuksen kaikki tilat ja välineet käsitelty antibakteerisella pinnoitteella pe 8.1.2021. 

Tuntien välissä pidemmät vaihtovälit samaan saliin. Ryhmäliikuntasalimme ja kuntosali ovat erittäin isoja, joten turvavälit säilyvät ja sinulla on tilaa liikkua. 

Käsidesiautomaatit ja puhdistusvälineet löytyvät kaikista tiloista. Valaistus automatisoitu sosiaalitiloista. Tiloja ja välineitä käydään läpi säännöllisesti.

Muista pestä kädet, kun saavut keskukselle ja lähdet keskukselta. Tule vain terveenä kuntoilemaan. Voit ottaa oman jumppamaton mukaasi tunneille.

Salimme käytössä kaikkina päivinä klo 05:00-23:30. Vilkkain aika klo 17:30-19:30. Mikäli pääset aikaisemmin tai myöhemmin,niin rauhallisempaa harjoitella.

Kulkutägisi pystyt lataamaan myös Verkkokaupastamme(lataa korttisi).

Tsemppiä kaikille ja pidetään hyvää huolta kunnostamme.

Mikäli sinulle herää kysyttävää, niin ole yhteydessä henkilökuntaamme tai soita 040 500 76 08/Vesa