Valikko

Uudet kortit käyttöön ja kortti voimaan netistä!

18.05.2019 12:55

Magneettikortit vaihtuvat

Olemme aloittaneet siirtymisen uuteen toiminnanhallintajärjestelmään ja kortit vaihtuvat pois ja uudet NFC-sirulla varustetut kortit tulevat tilalle. Vanhat kortit toimivat kuitenkin 15.11.2019 asti.

Ohjattujen tuntien nettivarausjärjestelmä uudella sivulla. Se löytyy etusivun oikealta ylhäältä Varausjärjestelmä. Tee sinne tunnukset(saatuasi Avoinna24 kutsun). Mikäli et löydä tai ole saanut keskukselta avoinna24 kutsua, niin pyydä lähettämään uudelleen.

Sieltä näet viikko-ohjelman ja selkeät ohjeet miten pääset varaamaan. Saatavana myös varapaikkoja jo täyteen varattuihin tunteihin. Ilmoitus vapautuneesta paikasta tulee sähköpostiisi.

Jatkossa näet kotisivuilta tunnuksillasi mitä palveluja olet meiltä ostanut ja paljonko aikaa tai kertoja sinulla on jäljellä.

Lataa korttisi

Uusi kortti on ladattavissa myös kotisivuilta ja voimassa heti.

Lataa korttisi avoinna24 kutsu kautta, niin pääset palveluun ja verkkopankkitunnuksilla kortin lataaminen on vaivatonta.

Meillä tulee olla voimassaoleva sähköpostiosoitteesi, jotta kortti ja maksu tanssivat keskenään. Mikäli olet hävittänyt lähettämämme kutsun, niin laita viestiä. Laitamme uuden. Kerran kirjauduttuaan lähettämämme linkin kautta pääset palveluun omilla luomillasi tunnuksilla.

Asiakaspalvelusta ohjeistamme sinua uuden kortin käytössä. 

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, niin annamme mielellämme lisätietoja.